OnePlus One

Το καλύτερο στην κατηγορία του

Buy now
Watch the video

Γρήγορο. Φιλικό. Δυναμικό.

Συνδυασμός του επεξεργαστή Qualcomm© Snapdragon™ 801 με τους επεξεργαστές 2.5GHz Quad-Core CPU - η επιχειρησιακή ικανότητα και οι επιδόσεις του OnePlus ενισχύονται από την ετερογενή προσέγγιση των υπολογιστών της Qualcomm.

Το Καλύτερο στην Κατηγορία Μνήμης

Χρησιμοποιώντας το νέο στάνταρντ EMMC 5.0 θα έχεις τη δυνατότητα πρόσβασης και εγγραφής στο εσωτερικό φλασάκι μνήμης των 16GB ή των 64GB μέχρι να πεις κύμινο. Τα 3GB της LP-DDR3 RAM με ταχύτητα που φτάνει τα 1866MHz επιτρέπουν την απρόσκοπτη και ταυτόχρονη εκτέλεση εργασιών ακόμη και των πιο απαιτητικών εφαρμογών.

 

Ενεργειακή απόδοση όλο το 24ωρο

Σε συνδυασμό με την ενεργειακή απόδοση του Qualcomm© Snapdragon™ 801 chipset, η 3100 mAh μπαταρία του One εφαρμόζει τέλεια στο πολύ λεπτό σώμα. Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την ενεργειακά αποδοτική οθόνη ρυθμίζει τα επίπεδα του οπίσθιου φωτισμού και διαχωρίζει το δυναμικό από το στατικό περιεχόμενο της οθόνης σου.

Ζήσε Περισσότερα

Το OnePlus One παρουσιάζει μια οθόνη 5.5” 1080p full HD JDI με τεχνολογία LTPS για υψηλότερη πυκνότητα πίξελ και ευκρινέστερη εικόνα. Η οθόνη IPS ανταποκρίνεται αμέσως ακόμη και με την παραμικρή επαφή λόγω της TOL (Άγγιγμα στον Φακό) τεχνολογίας, η οποία καταργεί την απόσταση μεταξύ του αισθητήρα αφής και της οθόνης ενδείξεων. Επίσης, καθιστά την οθόνη 300% πιο άθραυστη σε σχέση με την τεχνολογία OGS. Το Gorilla© Glass 3 προστατεύει την οθόνη από γρατζουνιές και με την 178 μοιρών γωνία θέασης, μπορείς να την απολαύσεις από οποιαδήποτε σχεδόν θέση.

Το Μέγεθος Μετράει

Με πλάτος μόλις 8,9 χιλιοστά, το OnePlus One είναι εργονομικό και χωράει εύκολα στην παλάμη σου χάρη στο ακόμη λεπτότερο πλαίσιο των 4,6 χιλιοστών. Επίλεξε μεταξύ του Silk White και του Sandstone Black. Και τα δύο σου δίνουν τη μοναδική αίσθηση μιας συσκευής με εξαιρετική ποιότητα που ήρθε για να μείνει.

Καθαρά και Δυνατά

Στερεοφωνική καταγραφή με τεχνολογία τριπλού μικροφώνου ακύρωσης θορύβου, ενσωματώνονται απευθείας στο OnePlus One. Τρία μικρόφωνα λειτουργούν μαζί για τον εντοπισμό, την απομόνωση και την ενίσχυση της φωνής σου, ενώ ταυτόχρονα φιλτράρουν τους εξωτερικούς θορύβους.

Οπτική Μέθοδος Πολλαπλών Φακών

Η κάμερά μας διαθέτει 6 φυσικούς φακούς. Οι φωτογραφίες σου θα είναι περισσότερο ευκρινείς και ακριβείς χωρίς την παραμόρφωση που συχνά προκαλούν οι μικρότερες διάμετροι.

5 MP Εμπρόσθια Κάμερα

Με κάμερα 5 megapixel, που ομορφαίνει την εμπρόσθια όψη του OnePlus One, οι selfies θα είναι πιο μαγευτικές από ποτέ. Η εξαιρετικά ευρεία γωνία θέασης των 80º αιχμαλωτίζει περισσότερο χώρο από άλλα τηλέφωνα, με αποτέλεσμα οι φωτογραφίες σου να περιλαμβάνουν περισσότερο φόντο χωρίς παραμόρφωση.

Αισθητήρας Sony Exmor

Η δεκατριών megapixel Sony Exmor IMX214 κάμερα του OnePlus One με εστιακή απόσταση προς τη διαμέτρο του φακού f/2.0 τραβάει υπέροχες φωτογραφίες, ακόμη και όταν ο φωτισμός είναι χαμηλός. Τώρα μπορείς να τραβήξεις φωτεινές και ευκρινείς φωτογραφίες σε οποιονδήποτε χώρο και οποιαδήποτε στιγμή.

Μείνε Συνδεδεμένος

Με το OnePlus One από την Qualcomm©, που διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon™ και μόντεμ με την πολύτροπη λειτουργία του δικτύου 4G LTE, απολαμβάνεις μια γρήγορη και ομαλή σύνδεση είτε βρίσκεσαι κοντά στο σπίτι σου είτε στην άλλη άκρη της γης. Χωρίς κανένα περιορισμό και χωρίς συμβόλαιο με το One στο πλευρό σου, μπορείς να περιπλανηθείς όπου θέλεις.

Cyanogen OS 12

Το λειτουργικό σύστημα Cyanogen των Android™ έχει όλα τα γνωρίσματα που αγαπάς, ενώ ταυτόχρονα σου δίνει και την ελευθερία να διαμορφώσεις το περιβάλλον του κινητού σου. Επιλογές όπως το Quiet Hours, μια βελτιωμένη αρχική οθόνη και ένας πίνακας διαμορφώσιμων Γρήγορων Ρυθμίσεων, αποτελούν μερικούς μόνο από τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να ελέγχεις το πώς συνδέεσαι εσύ και το One σου.