OnePlus-referral programma

Deel je unieke referral code met je vrienden. Je vriend krijgt korting op accessoires wanneer ze een OnePlus-smartphone kopen op oneplus.net. En jij? Jij krijgt referral punten. Wissel nu in Algemene voorwaarden

Aanbevelen en winnen

Here are the top 100 winners of leaderboard from Nov 21 - 30.

Opmerking: Je positie wordt bepaald door het aantal keren dat een toestel besteld is via jouw referral-links. Het kan even duren voordat wijzigingen op het leaderboard zichtbaar zijn.

Positie
Gebruikers
Bestellingen na referral
View More

Hoe werkt het?

Nadat je een OnePlus-smartphone hebt besteld, krijg je een unieke referral link. Deel jouw unieke referral link met vrienden of deel je link op de social media.
Wanneer je vrienden een OnePlus-smartphone kopen via jouw link, krijgen ze korting op een accessoire.
Nadat een vriend een OnePlus-smartphone heeft gekocht via jouw link, krijg jij referralpunten. (Opmerking: het kan 30 dagen duren voordat de punten aan je account worden toegevoegd.) 
Kijk in je referral hub hoe je je punten kunt besteden, bijvoorbeeld aan OnePlus-spullen, accessoires of cadeaubonnen.

You have 0 point(s)!

Uitgenodigd 0 vrienden

FAQ

Wie kan deelnemen aan het referralprogramma van OnePlus?

Wanneer je een smartphone koopt op oneplus.net, ontvang je een referrallink. Mocht je al eerder een smartphone hebben gekocht op oneplus.net of een van de andere officiële kanalen, dan kan je ook deelnemen. Dit geldt voor aankopen van de OnePlus 5T, OnePlus 5, OnePlus One, OnePlus 2, OnePlus X, OnePlus 3 en OnePlus 3T.

Ik heb een vriend uitgenodigd en die heeft een smartphone gekocht. Waarom heb ik mijn punten niet gekregen?

Nadat jouw vriend jouw link gebruikt heeft, kan het 30 dagen duren voordat de punten verschijnen in je account. Zodra je punten zijn bevestigd, krijg je daarvan bericht (per e-mail). In jouw kun je de verwachte datum zien referral hub.

Hoe kan ik mijn punten besteden?

Gebruik je referral-punten voor exclusieve OnePlus accessoires, uitrusting en vouchers. Ga naar de referral-pagina en bekijk wat er momenteel verkrijgbaar is. Referral-punten verlopen niet, maar zodra je ze hebt ingewisseld om een voucher aan te maken, moet deze voucher binnen 30 dagen na de aanmaakdatum worden gebruikt.

Hoeveel zijn de punten waard?

OnePlus referral punten hebben geen vaste waarde. Kijk altijd goed in de Referral Hub om er achter te komen wat je momenteel voor je punten kunt krijgen.

Kan een vriend meerdere referral links gebruiken?

Bij de aanschaf van een OnePlus-smartphone kan maar één referal link worden gebruikt.

Hoe kun je deelnemen als je je OnePlus smartphone niet via oneplus.net hebt gekocht? oneplus.net?

Controleer, om gebruik te maken van deze aanbieding, het IMEI-nummer van je huidige OnePlus-toestel op https://oneplus.net/be_nl/customer/device/new. Nadat je IMEI-nummer is geverifieerd, wordt er een unieke referral-link gegenereerd voor jouw OnePlus-account. De rest van het referral-proces   is daarna gelijk voor alle gebruikers. Bekijk de details over de link voor meer informatie over hoe je een IMEI-nummer krijgt.