Over OnePlus

Ons verhaal

 

Het begon allemaal in de winter van 2013, met een simpel, gedurfd idee: een beter product te maken.

En dan niet alleen maar een betere telefoon, maar alles op een betere manier aanpakken. Een nieuw soort technologiebedrijf, dat samenwerkt met gebruikers om iets bijzonders, iets betekenisvols te doen.

 •  

  We omringen ons met buitengewoon talent afkomstig uit de hele wereld: mensen met verschillende achtergronden, verschillende overtuigingen, en met elk hun eigen visie, maar met dezelfde droom: dingen ten goede veranderen en onze voetsporen in de wereld achterlaten.

 •  

  We werken volgens de hoogste professionele standaard, persoonlijk en ethisch. We laten ons leiden door een gedurfde visie, en maken producten die landsgrenzen, gewoontes en culturen overstijgen.

 •  

  We streven altijd naar verbetering en ons doel. We streven altijd naar verbetering en ons doel is onze gebruikers het allerbeste te bieden. We blijven daarbij goed naar onszelf kijken, we onderzoeken eerst bij onszelf hoe we beter kunnen worden voordat we dat van anderen vragen.

 
 • Omdat we geloven dat geweldige producten de levensstandaard van mensen verhogen en hen blij maken, brengen we technologie terug naar de gemeenschap, door te bouwen aan een open platform waarin met elkaar samengewerkt kan worden.

  Roem en winst alleen zijn zelden synoniemen voor respect. Respect verdien je door goede dingen op de juiste manier te doen en door aan iets te bouwen wat ertoe doet.

 • We zijn dromers die altijd de meest ambitieuze doelen willen bereiken.

  We zijn enthousiast en houden van wat we doen.

  En het belangrijkste: Never Settle.

Vond je het leuk wat je net hebt gelezen?

We zijn altijd geïnteresseerd in talent.